Haikyuuki loppu. >:I

25.09.2014 - 21:54 / Aidi.


(Sori jos toi teksti on vaikee lukee, en aatellu tein vaa. D: )

Vittuku Haikyuu loppu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , ,



2 vastausta - “Haikyuuki loppu. >:I”

  1. Skjere Kirjoittaa:

    Itsehän kans siirsin blogini alkuperäisestä osoitteesta koska mun sukulaiset alko ihan urakalla sitä kyylimään. Vaikkei edes oliskaan mitään kummempaa ”salattavaa”, niin huomasin itessäni sen että tuli vaan korkeampi ja korkeampi kynnys päivittää blogia. Se on aika turhauttavaa. Itse en enää facebook-ryhmäänkään päivityksiäni laittele, etteivät fb-kaverit sitten sinne eksyisi. :’)

    Toivottavasti löytyy joku helpotus tähän, siun päivitykset on kivoja! Turhaan ahdistut muitten päivityksistä, blogin kuuluukin olla itsensä näköinen, ei tämä ole mitään kilpailua. :)

  2. Aidi Kirjoittaa:

    Joo siis ei mullakaa mitää salasia päivityksiä ois, mut jotenki se kuumotus on vaan niin kova ku tietää et noni, nyt meen mummu näkee et vaan pelaan yöt läpeensä ja sit se paheksuu tms. :’D
    En ollu aikasemmin jotenki sisäistäny et fb-ryhmä on julkinen, mut sit tosiaan mun mummu tykkäs yhestä linkistä jonka laitoin ja sain melkein sydärin.

    Yritän lähtee tässä nyt kunnolla päivittelee, sillai ”Nopeammin, huonommin”-tyylillä aluks, koska viilaaminen ja hitaus on paheeni. :c Ehkä tää tästä, kiitos! )o)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Linkit

Blogit ym.

Arkistot

Kategoriat